logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Mihály Vendégház - Kulcsos Ház
Cím: 9941 Õriszentpéter, Égésszer 59.Email: sandor_m@invitel.hu
Telefon: (06-30)330-2680Telefon 2: (06-30)330-2680
Internet: www.mihalyvendeghaz.huGps: 46.840025 , 16.414279

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Vendégházunk földszint + tetõtér beépítésû, 7 hálószobával, teljesen felszerelt amerikai típusú konyhával és egy nagy kandallóval ellátott hatalmas nappalival, összesen 240 nm lakófelülettel rendelkezik. Így, kiválóan alkalmas több gyerekes családok vagy csoportok részére, közös étkezésre, pihenésére, kikapcsolódására, családi évfordulók megünneplésére. Szálláshelyünkön összesen 9+6 fõt tudunk elhelyezni.

A földszinten található egy nagy nappali, nyolc személyes ebédlõasztal, TV, CD lejátszó, 3 szoba, konyha-étkezõ, kamra, fürdõ, WC és egy terasz A fürdõszoba sarokkáddal felszerelt. A nappaliban lévõ hatalmas kandalló jó hangulatot, biztosit. A konyha teljesen felszerelt: gáztûzhely, mikrohullámú sütõ, kávéfõzõ, kenyérpirító, edények, poharak. A tetõtérben egy hatalmas elõtér, négy szoba, egy gardrób, fürdõ,WC és egy fedett erkély található, amely gyönyörû panorámát biztosit.

A kert háromezer négyzetméter területen fekszik. Itt található egy kisállat ól is, benne póni lovak, törpe nyulak, és indiai kacsák. A kerti tóban a díszhalakat, és dísznövényeket lehet megcsodálni egy kis hídról.

Pihenésre alkalmas pergola, fából készült hintaágy, a pergola mellet grillezõ és egy bogrács készítésére alkalmas tûzrakó hely is áll a kedves vendégek rendelkezésére. Továbbá, a kertben egy napkollektorral melegített 7m x 3 m úszómedence is található. A víz hõmérséklete 25°C - 35°C között változik, így kora tavasztól késõ õszig kiválóan alkalmas fürdésre, felfrissülésre egy hosszú túra után, még szeptember ? októberben is!

Játékra alkalmas, szórakozást nyújtó kellékeink kibõvültek: a játékpavilon mellet - mely elsõsorban a gyerekjátékokkal van felszerelve: asztali tenisz, billiárd, cso-csó, sakk, hoki, stb., a kertben 8 elemes mini golf áll a kedves vendégeink rendelkezésére.

Vendégházunk szép, nyugodt, csendes környezetben, erdõszegéllyel határolva helyezkedik el az Õrség szívében, Õriszentpéteren. Az Õrség Tájvédelmi Körzet ( Nemzeti Park). A háborítatlan természet - a védett növények, állatok - minden évszakban gyönyörködtetik a természet szerelmeseit. Ideális hely vándorolni, túrázni gyalog vagy kerékpárral. A térség Árpád-kori templomaink: Velemér, Õriszentpéter, valamint Szalafõn és Pityerszeren található népi mûemlék-együttesek megtekintése betekintést nyújt az õsök kultúrájába. Magyarszombatfán és Õriszentpéteren megismerkedhetünk az õrség fazekas és más kézmûvességi kultúrájával.

Fürdõzõknek és horgászoknak is ajánlhatjuk a következõ tavakat: Vadása, (Hegyhátszentjakab), Borostyán-tó (Zalalövõ) és Hársas-tó (Máriaújfalu) melyek 10km távolságra vannak Õritõl. És, 25 km-es körzetben három termálfürdõ található: Szentgotthárdon, Lentiben és Toplice Szolvénia. Érdemes kirándulást szervezni a közeli Szlovéniába és Ausztriába is.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink