logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Ifjúsági Szállás Fedett Uszoda és Termálfürdõ
Cím: 9700 Szombathely, Bartók Béla krt. 41. -vegyesépület:Gagarin u.Email: uszoda@vasiviz.hu
Telefon: (94)314-336Telefon 2: (94)314-336
Fax: (94)314-338Fax 2: (94)314-338
Internet: www.vasiviz.huGps: 47.236141204833984375 , 16.608158111572265625

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Uszoda:

A Szombathely zöldövezetében 3 hektáros parkosított területen található Fedett Uszodában az alábbi szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket:
-vízforgató és víztisztító berendezéssel ellátott, 50 méteres, feszített víztükrû úszómedence
-meleg vizes lazítómedence
-gyermekmedence
-masszázs
-kozmetika
-szauna
-fodrászat
-tágas, ingyenes parkoló

Termálfürdõ:

Társaságunk 2003-ban adott megbízást a Termálfürdõ fejlesztési koncepciójának kidolgozására, azonban a fejlesztés kivitelezési engedélyterve szerint a megvalósítást két ütemben célszerû végrehajtani. A most elkészült elsõ ütem munkálatait a VASIVÍZ ZRt. finanszírozta, mely 400 millió forintos beruházást jelentett. A rekonstrukció keretében teljesen megújult a régi ülõmedence, elkészült az új gyermekmedence, a kettõ közé pedig egy földbe süllyesztett vízforgató gépház épült egy amfiteátrum jellegû lelátóval kombinálva, mely kiválóan alkalmas közeli gyermekmedencében pancsoló kicsik szemmel tartására. A nyolcvan centiméter mélységû, csempézett, szabadtéri termálmedencét vízforgató berendezéssel és élménygépészeti elemekkel korszerûsítettük, melyben pezsgõ- és masszázspadok, széles és keskeny nyakzuhanyok kényeztetik a fürdõzõket. A feszített víztükrû medence 32-34 fokos vizében pihenõk felett korszerû, új tetõszerkezet nyújt védelmet. A ligetes környezetben a sétányok, pergolák között egy új gyermekmedencét alakítottunk ki, melynek vonzerejét keskeny nyakzuhany, gyermekjátékok (billenõ vödör, fóka, szivárvány csúszda, vízpermet) növelik. A 29-30 fokos vízhõmérsékletû medence mélysége harminc és ötven centiméter között változik, a gyerekeket virágszirmokat mintázó tetõ védi a naptól. A fürdõ római hangulatát az elsõ ütem elkészültével a kismedencéhez közeli félkörös oszlopsor adja. A római jelleget a második ütem fogja igazán biztosítani, melynek keretében megépülhet a fedett, egész évben üzemelõ termálfürdõ, amelynek medencéi római kori tagolásúak lesznek. Üzemeltetõként továbbra is meg kívánjuk õrizni a Termálfürdõ eredeti funkcióját, ezért nem célunk a környezõ élményfürdõkkel való verseny felvétele. Elsõsorban azokat a vendégeket várjuk, akik csendes, nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra vágynak, színvonalas környezetben.

Szállás:

A VASIVÍZ ZRt. Fürdõ Fõmérnökségi Vegyes használatú épülete Szombathely legszebb zöldövezeti részén, közel 3 hektáros parkosított területen fekszik. Az 1980-as években az épület oktatás céljából épült. Az oktatási központ megszûnését követõen kollégiumként, majd munkásszállásként mûködött tovább. Befogadóképessége: 68 fõ. A szálláshely a szombathelyi Fedett Uszodához és a megújult Termálfürdõhöz tartozik. A nyári szünidõben egyedi és csoportos nyaralóvendégek számára is biztosítunk szálláslehetõséget. Iskolák, kiránduló csoportok, táborozók elszállásolását is vállaljuk. A szállás díja a szezonális termálfürdõ használatát is tartalmazza.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink